Webprofessionals, maak gebruik van onze vaardigheden om je dienstenaanbod te vervolledigen

Ben je op zoek naar een stevige en betrouwbare oplossing om de online verkoop van je klanten te verhogen? Al meer dan 10 jaar helpt ons team van experts merken bij het inzetten op marketplaces over de hele wereld.

Een nieuwe dienst uitbesteden of outsourcen om meer inkomsten te genereren 

Hoe kan je je klanten helpen om te slagen op een marketplace als Amazon? Of je nu een agentschap, een feed aggregator of een marketplace bent, je kent de e-commerce moeilijkheden. Ontdek ons aanbod! Verover nieuwe markten, inclusief China! Voor je communicatieacties of het lanceren van merken op belangrijke markten leveren we diensten die concrete resultaten opleveren.

We werken met je samen om oplossingen op maat te ontwikkelen. Kies voor een partnership met een hoog investering rendement en blijf gefocust op je kernactiviteiten.

Wist je dat onze talenten uitstekend op de hoogte zijn van de werking van wereldwijde verkoopplatforms? Zij zijn de laatste jaren geëvolueerd in de context van de opkomst van Amazon. Ons team heeft ook nieuwe e-commerce platformen geanalyseerd om in recordtijd succesvolle business modellen te creëren.

Op maat gemaakte oplossingen voor meer klanttevredenheid

Op maat gemaakte oplossingen voor meer klanttevredenheid

Uw klanten verwachten effectieve verkoopstrategieën om hun online business met je te ontwikkelen. We werken samen met een groot aantal bureaus. Hiervoor gebruiken we processen die snel kunnen worden aangeleerd dankzij aangepaste en optimale leermethodes. Bovendien zorgen we ervoor dat je contacten zo snel mogelijk operationeel en zelfstandig worden. Ons aanpak is efficiënt en bevordert de oprichting van schaalbare bedrijven.

Of het nu op Amazon is of op marketplaces over de hele wereld, we helpen je om producten of diensten via de beste distributiekanalen te verkopen. Door als een ‘white label’ te werken, genieten je klanten van een ecosysteem dat opgebouwd is rond een commerciële identiteit met een hoog potentieel. Wil je liever een uitgebreide interventie, met behoud van je marge op de geleverde dienst? Geniet dan van ons revenue sharing programma, voorbehouden aan onze partnerbureaus!

Prestatie-analyse en optimalisatie

Tijdens een lancering helpen we je om jezelf te onderscheiden en om je producten in de kijker te zetten! Zo ondersteunen we product feed aggregators met onze MAAS (Marketing As A Service) aanpak aangepast aan elk verkoopkanaal.

Hiervoor geven we de redactionele contentproductie aan ons team van SEO/UX/UI-specialisten. Onze digitale communicatie-experts nemen snel actie om vervelende en tijdrovende taken uit te voeren.

Afhankelijk van de geactiveerde marketplaces voeren onze medewerkers aanwezigheidsaudits uit op slecht presterende marketplaces om je aanbevelingen te geven omtrent optimalisatie. Zij streven er ook naar de zichtbaarheid van merken op wereldwijde e-commerceplatforms te vergroten.

Onder de vele vaardigheden van ons team, de creatie van productpagina’s, de natuurlijke referencing van producten op Amazon of het lanceren van reclamecampagnes via Amazon Advertising.

Kies een ervaren partner die een expert in flow management is, om je referencing van A tot Z te verzorgen, gegarandeerd zonder stress!

Een projectmanager die zich inzet voor de groei van uw bedrijf

Hoopt u dat uw marktplaats een snelle boost kent in klantenverkoop? Kies voor de ideale oplossing: een marktplaats partnerschap!

Een project manager word u toegewezen om u te ondersteunen. Merken, klanten of distributeurs, elke entiteit wordt geholpen om snel de verwachte resultaten te bereiken en zijn bekendheid te verhogen.

Als expert in e-commerce platforms zal uw contactpersoon onmiddellijk de te activeren groeipolen identificeren.

U behoud wel controle van de prestaties van de ondernomen acties via regelmatige verslagen te controleren. Hetzelfde geldt voor het goede verloop van het project, dankzij de beschikbaarheid van een dashboard met beveiligde persoonlijke toegang.

Ongeacht uw tijdzone, wij grijpen optimaal in om de operaties tijdig te voltooien.

Wij maken het leven van al onze partners gemakkelijker door hen te ontlasten van gevoelige maar cruciale operaties. Je zult graag met ons werken!

Ontdek het echte verschil van eTAIL agency

amazon

Team van experts

Meer dan 10 jaar gezamenlijke Amazon-ervaring, aangevuld met expertise op het gebied van digitale marketing
icon Full Services

Full-service aanbod

Gepersonaliseerde wereldwijde ondersteuning voor technische en tijdrovende kwesties

icon Self Made

Self made talenten

Werknemers met ervaring in de organisatorische uitdagingen van e-commerce
icon Talents

Resultaatgericht

Een strategische visie en aanpassingsvermogen, vergezeld van een ROI-visie op je projectens

Ontdek de partnershipformule die het best bij je past!

Wacht je op het beste aanbod tegen een scherpe prijs?

Maandelijkse en/of volumepakketten, kies één van onze gepersonaliseerde diensten en krijg toegang tot een betrouwbare oplossing.